Nieuw: StandBy Android 2.29.5

StandBy Android 2.29.5 is maandag 14 december uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • Verbetering voor aanwezigheidsdetectie onder bepaalde omstandigheden (dicht bij elkaar en/of overlappende geofence gebieden)
  • De StandBy Beacon Scanner app is vanaf versie 2.29.5 volledige geïntegreerd in de StandBy applicatie, het is niet langer nodig om de losse beacon scanner app te downloaden en gebruiken (Let op: Voor iPhones dient de aparte app nog wel te worden gedownload en gebruikt!)
  • Configuratie optie toegevoegd voor beheerders om de handmatige aanwezigheidsmogelijkheid uit te schakelen in het dashboard van de applicatie. (Hierdoor worden gebruikers dus geforceerd om alleen de automatische detectiemethode(s) te gebruiken.