Nieuw: StandBy Beacon Scanner voor Android (1.3) en iPhone (1.00.6)

De StandBy Beacon locator Android applicatie versie 1.3 is woensdag 13 mei uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

De StandBy Beacon locator iPhone applicatie versie 1.00.6 is donderdag 14 mei ingediend bij de App Store van Apple. De update wordt gecontroleerd door Apple en zal naar verwachting binnen 2 werkdagen beschikbaar komen als update in de App Store.


Deze update is verplicht voor gebruikers van HP Aruba Meridian beacons en het Meridian Platform. De betreffende klanten zijn apart geinformeerd.

Bugfixes:

  • Verandering in technische koppeling (API authenticatie) tussen het StandBy en Meridian platform.