Nieuw: StandBy Android 2.29.2

StandBy Android 2.29.2 is maandag 14 september uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Nieuw:

  • BHV Telefoon direct bereikbaar vanaf het loginscherm: Gebruikers kunnen de nieuwe BHV Telefoon functionaliteit openen via het StandBy loginscherm. Zo zijn de verschillende modules van StandBy gemakkelijk toegankelijk binnen één enkele app.
    • Met de BHV Telefoon is het mogelijk om via één telefoonnummer uw medewerkers, gasten en/of bezoekers van uw bedrijf, direct te laten bellen met één van de aanwezige (Hoofd) BHV’ers. Op deze manier kunt u medewerkers bijvoorbeeld een incident laten melden bij een (Hoofd) BHV’er, of kunnen bezoekers van uw bedrijf met vragen direct terecht bij een aanwezige BHV’er. (meer info over BHV Telefoon)

Bugfixes:

  • Aanwezigheid instellingen: Het kwam onder specifieke omstandigheden voor dat de aanwezigheidsinstellingen in de Android app na enige tijd werden teruggezet naar de standaardwaarden. Dit probleem is in deze update opgelost. De door de gebruiker ingestelde aanwezigheidsdetectie methode blijft nu behouden (wifi/netwerk of geofence/gebiedsbewaking).
  • Inkomend alarmgeluid: In bepaalde gevallen toonde de app geen naam van het alarmgeluid in op de ‘Alarm instellingen’ pagina. De naam van het alarmgeluid wordt nu altijd correct weergegeven.

Verbeteringen:

  • BSSID detectie: Indoor lokalisatie met behulp van BSSID detectie (=obv network access points) is verbeterd. Hierdoor worden locatieveranderingen sneller gedetecteerd.