Nieuw: StandBy BHV Telefoon 1.0.0

Klanten van StandBy hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de ‘BHV Telefoon’ (versie 1.0.0). Deze aanvullende module op StandBy bestaat uit 2 systemen welke afgelopen maanden zijn getest: Het BHV Telefoonnummer en de medewerkers/bezoekers/gasten applicatie:

BHV Telefoon

Met de BHV Telefoon is het mogelijk om via één telefoonnummer uw medewerkers, gasten en/of bezoekers van uw bedrijf, direct te laten bellen met één van de aanwezige (Hoofd) BHV’ers. Op deze manier kunt u medewerkers bijvoorbeeld een incident laten melden bij een (Hoofd) BHV’er, of kunnen bezoekers van uw bedrijf met vragen direct terecht bij een aanwezige BHV’er.

Zodra uw medewerkers of bezoekers het nummer bellen, zoekt StandBy automatisch een collega op die voldoet aan het gevraagde profiel: aanwezig op een specifieke locatie en/of met een bepaalde rol (BHV’er, Hoofd BHV’er, etc). Op deze manier hoeft u maar één nummer te hebben voor alle medewerkers en bezoekers om de BHV ploeg te bereiken. Ook worden de (privé) telefoonnummers van alle (Hoofd) BHV’ers afgeschermd doordat er een algemeen BHV nummer wordt gebeld en bellers vanaf dat nummer, op de achtergrond, worden doorgeschakeld naar een aanwezige BHV’er.

Medewerkersapplicatie

De BHV Telefoon kan worden aangevuld met de medewerkers/bezoekers applicatie. Via deze web gebaseerde module kunnen medewerkers en gasten van uw bedrijf éénmalig inloggen om een overzicht te krijgen van de beschikbare BHV Telefoonnummers. Op deze manier heeft een bezoeker, die direct kan inloggen tijdens de bezoekersregistratie aan de balie van uw bedrijf, altijd het BHV Telefoonnummer bij de hand. Met een druk op de knop kan de gebruiker het BHV Telefoonnummer bellen, het is zelfs niet meer nodig om het telefoonnummer over te typen.

De medewerkersapplicatie ondersteund generieke accounts voor alle medewerkers en/of gasten (medewerker@uwbedrijfsnaam.nl / bezoeker@uwbedrijfsnaam.nl), maar biedt ook de mogelijkheid om aparte accounts per medewerker aan te maken (zoals bijvoorbeeld: mike@standbysolutions.nl / marieke@standbysolutions.nl).

Uitbreiding

De eerste versies van de BHV Telefoon en medewerkersapplicatie worden inmiddels enige tijd gebruikt door de eerste klanten. We horen graag van u welke functies u verder kunnen helpen om uw medewerkers en/of bezoekers beter te betrekken bij uw BHV organisatie. StandBy onderzoekt momenteel o.a. de mogelijkheid om de bezoekersregistratiemodule te koppelen aan de bezoekersapplicatie (met BHV telefoon) en een koppeling tussen het ontruimingsalarm en alle aanwezige medewerkers in uw bedrijf.

Wilt u ook gebruik gaan maken van de nieuwe StandBy BHV Telefoon module, neem dan contact op met StandBy via uw accountmanager of bel/mail naar onze sales afdeling via: sales@standbysolutions.nl / +31 (0)85 888 2466