Update: StandBy BHV Telefoon 1.0.1

De StandBy BHV Telefoon heeft vanaf vandaag een kleine update/wijziging ondergaan. Gebruikers (medewerkers, bezoekers, gasten) die het BHV Telefoonnummer van uw bedrijfslocatie bellen worden automatisch doorverbonden met een aanwezige BHV’er. In enkele gevallen zorgde de voicemail instelling van (aanwezige) BHV’ers echter voor problemen, waardoor een beller in de voicemail van een BHV’er terecht kwam.

Om dit op te lossen horen BHV’ers die worden gebeld, na het opnemen, eerst een instructie op om ‘1’ (één) te drukken om de gespreksoproep daadwerkelijk ‘op te nemen’ en te worden verbonden met de beller. Op deze manier voorkomen we dat bellers per abuis in de voicemail van een BHV’er terecht komen.

Deze functie is automatisch ingeschakeld voor StandBy BHV Telefoon – nummers. U hoeft geen actie te ondernemen om deze functie te gebruiken.