Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.28.0

StandBy iOS (voor iPhone) 2.28.0 is maandag 13 juli uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Nieuw:

  • Integratie van de BHV Telefoon app: Medewerkers/bezoekers login geïntegreerd in de StandBy app (meer info over BHV Telefoon)
  • Nieuwe indoor (inpandige) aanwezigeheidedetectie op basis van verbeterde Bluetooth Beacons. Deze nieuwe methode maakt gebruik van eigen StandBy Beacons (hardware) waardoor locaties nog nauwkeuriger en sneller kunnen worden gedetecteerd op zowel iPhone alsook Android telefoons.
  • Alarm optie: Gebruikers kunnen (indien volledig automatisch detectie niet gewenst is) de incidentlocatie aangeven bij het starten van een alarmscenario. Het alarmscherm zal op basis van aanwezigheidsinformatie het scenario invullen, maar de gebruiker kan hier desgewenst vanaf wijken. Dit scenario kan voorkomen als er bijvoorbeeld via een smartphone wordt gealarmeerd door de receptie en/of een BHV-er telefonisch een alarm oproep ontvangt van iemand die elders op uw bedrijfslocatie aanwezig is. (Functie beschikbaar als configuratie in StandBy; neem contact op om deze functie te laten inschakelen).