Nieuw: StandBy Android 2.34.5

StandBy Android 2.34.5 is maandag 29 juli uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

In deze versie zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Gebruikers die een werkprofiel gebruiken voor de StandBy app zullen niet langer een melding krijgen over een ontbrekende toestemming (‘Automatische permissies intrekken’). Gebruikers van een werkprofiel kunnen deze instelling niet aanpassen en deze instelling is ook niet vereist bij het gebruik van een werkprofiel.
    • Update:  Op donderdag 1 augustus is versie 2.34.6 uitgebracht met een update voor deze functie. Meer verschillende soorten managed devices worden nu automatisch gedetecteerd waardoor de vereiste permissie niet langer vereist is.
    • Wij hebben een update beschikbaar van de technische vereisten documentatie met meer informatie over het gebruik van de StandBy BHV app in combinatie met Android ‘managed devices’ (werkprofielen). Neem contact op met support@standbysolutions.nl als u hier meer informatie over wilt ontvangen.
  • Verbeteringen doorgevoerd in de portofoon functie
  • Verbeteringen doorgevoerd in de aanwezigheidsdetectie (geofencing)