Nieuw: StandBy Android 2.34.3

StandBy Android 2.34.3 is woensdag 10 juli uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

In deze versie zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Op het loginscherm is de optie toegevoegd om te zien welk wachtwoord je intypt terwijl je deze invult.
  • De privacy modus update nu vaker op de achtergrond zodat sneller wordt gedetecteerd als deze in/uitgeschakeld wordt.
  • Een probleem opgelost waarbij een gebruiker aanwezig kon blijven staan op een locatie waar hij/zij geen lid (meer) van is.
  • Probleem opgelost tijdens het aanmaken van een incident via de alarmknop op het dashboard: De verstuur/annuleren knoppen in de popup waren niet altijd direct zichtbaar op het scherm van de gebruiker. Dit probleem is opgelost.

Let op: De StandBy app (met het grijze logo) is vanwege technische redenen vandaag nog niet geüpdatet naar versie 2.34.3. Volgende week volgt versie 2.34.4 die weer voor alle apps beschikbaar zal zijn.