Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.34.2

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.34.2 is donderdag 6 juni uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren. Deze update bevat de volgende verbeteringen:

  • Introductie van makkelijker en sneller inloggen in De BHV App dankzij de Single Sign On (SSO) login methode met Microsoft accounts van uw organisatie.
    • Het is vanaf nu mogelijk om gebruikers te laten inloggen in de BHV App met het bedrijfsaccounts van de Microsoft omgeving van uw organisatie. Gebruikers hoeven hierdoor geen apart wachtwoord meer te onthouden en gebruiken hun bestaande Microsoft bedrijfs email account om in te loggen in De BHV App.
    • Wilt u uw BHVers gebruik laten maken van deze nieuwe makkelijke en snelle manier van inloggen? Neem dan contact op met StandBy Solutions voor de mogelijkheden.
  • Verbetering van de portofoon functie in combinatie met het gebruik van (Bluetooth) oortjes.