Nieuw: StandBy Android 2.34.1

StandBy Android 2.34.1 is maandag 10 juni uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

In deze versie zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Introductie van makkelijker en sneller inloggen in De BHV App dankzij de Single Sign On (SSO) login methode met Microsoft accounts van uw organisatie.
    • Het is vanaf nu mogelijk om gebruikers te laten inloggen in de BHV App met het bedrijfsaccounts van de Microsoft omgeving van uw organisatie. Gebruikers hoeven hierdoor geen apart wachtwoord meer te onthouden en gebruiken hun bestaande Microsoft bedrijfs email account om in te loggen in De BHV App.
    • Wilt u uw BHVers gebruik laten maken van deze nieuwe makkelijke en snelle manier van inloggen? Neem dan contact op met StandBy Solutions voor de mogelijkheden.