Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.33.8

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.33.8 is maandag 22 april uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Deze update bevat de volgende verbeteringen:

  • Een probleem is opgelost waardoor een aantal gebruikers niet direct de optie kreeg om te kunnen reageren op een binnenkomende alarmmelding (op het alarm details scherm, nadat er op de iPhone notificatie was geklikt)
  • Een visueel probleem is verholpen waardoor het onder bepaalde omstandigheden leek alsof de reactie op een alarmmelding (accepteren/weigeren) niet correct was verzonden, terwijl dit wel het geval was.
  • Probleem opgelost waardoor gebruikers onder bepaalde omstandigheden de BHV App alarmgeluiden op hun telefoon konden aanpassen, ook als dit volgens de beheerder niet mocht.
  • Diverse algemene prestatieverbeteringen zijn doorgevoerd.