Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.33.4

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.33.4 is maandag 26 februari uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Deze update is gefaseerd uitgerold sinds afgelopen maandag (26 feb). De update is door StandBy inmiddels vrijgegeven voor alle gebruikers, het kan nog wel tot vanavond (28 feb) duren voordat Apple de update bij alle gebruikers beschikbaar maakt.

Deze update bevat de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

  • Bij een binnenkomend alarm is direct de volledige naam (voor en achternaam) zichtbaar van de persoon die het alarmscenario heeft gestart (in plaats van alleen de gebruikersnaam)
  • Probleem opgelost voor gebruikers die op een alarm reageren via de Accepteer / Weigeren knoppen in de iPhone notificatie: De reactie werd succesvol verzonden, maar dit was niet altijd zichtbaar voor de gebruiker, waardoor het soms leek (voor de gebruiker zelf) alsof er geen reactie was gegeven.
  • De applicatie laad sneller (en verbruikt minder data) door diverse technische verbeteringen
  • Als een aanwezigheidsupdate (zoals automatisch aan- of afmelden) mislukt omdat de gebruiker op dat moment geen internet heeft, zal de app later proberen om de update alsnog te versturen op het moment dat er weer wel werkend internet is.
  • Diverse verbeteringen doorgevoerd in de module voor ‘binnenshuis detectie’ (indoor detection) op basis van Bluetooth beacons.
  • [Klant specifiek / apart geïnformeerd] Probleem opgelost waarbij de aanwezigheidsnotificatie meermaals per dag werd herhaald terwijl dit niet nodig was op die momenten.
  • Verbeteringen in de module voor ‘hulp op afstand’, hierdoor kan de klantenservice sneller helpen wanneer gebruikers problemen melden.