Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.33.1

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.33.1 is donderdag 8 februari uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Deze update bevat de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

  • Actieve alarmeringen worden bovenaan in het dashboard van de app getoond (gelijk getrokken aan de functionaliteit zoals deze al in de Android app was te vinden). De gebruiker kan op de melding klikken om direct naar details over het incident te gaan.
  • Op het gebied van privacy is er nu de mogelijkheid om automatische aanwezigheidsdetectie geforceerd uit te schakelen op bepaalde dagen/tijden. Deze functie kan op verzoek worden ingeschakeld voor bestaande klanten. Standaard worden gebruikers in dat geval tussen 19:00 uur ’s avonds en 06:00 uur ’s niet meer opnieuw als aanwezig gedetecteerd. In het weekend (zaterdag en zondag) is de functie de gehele dag actief. Het is mogelijk om tot op het hele uur zelf te bepalen wanneer deze functie actief is. Neem contact op met StandBy Solutions om gebruik te maken van deze functie. (beschikbaar voor Android en iPhone)
  • Het alarmscherm (bij binnenkomende nieuwe alarmeringen) toont nu direct de optie om een meegestuurd geluidsfragment af te spelen. Het geluidsfragment (audio opname door de aanmaker van het alarm) kan ook nog steeds worden teruggeluisterd op het alarm details scherm.

Verbeteringen voor de gebruiker:

  • Wanneer de app om toestemmingen/permissies vraagt zullen de omschrijvingen nu duidelijker uitleggen waarvoor deze worden gebruikt. De omschrijving is nu zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar (afhankelijk van de taalinstelling van de telefoon).
  • Na het wijzigen van de eigen profielfoto werd deze niet overal direct geüpdatet, dit is opgelost in deze nieuwste versie van de app.