Nieuw: StandBy Android 2.33.7

StandBy Android 2.33.7 is maandag 26 februari uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Update 28 feb: De update is inmiddels volledig uitgerold en beschikbaar voor alle gebruikers. Google/Android had dit keer meer tijd nodig om de update te verwerken en voor iedereen beschikbaar te stellen.

Update 29 feb: Versie 2.33.8 is vandaag uitgebracht, deze versie lost een probleem op bij het ontvangen van een alarm. Gebruikers met een lockscreen op hun telefoon zagen na het ontvangen van het alarm en het unlocken van hun telefoon (bijv. een code of vingerafdrukscanner) niet meer altijd direct het alarmscherm (en moesten eerst op een notificatie klikken om het alarmscherm te openen). Dit probleem is opgelost in versie 2.33.8.

In deze versie zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:

  • Probleem opgelost waarbij het afspelen van een ingesproken/opgenomen audio fragment bij een incident niet altijd voor een tweede (of daaropvolgende) keer kon worden afgespeeld.
  • Bij een binnenkomend alarm is direct de volledige naam (voor en achternaam) zichtbaar van de persoon die het alarmscenario heeft gestart (in plaats van alleen de gebruikersnaam)
  • [Klant specifiek / apart geïnformeerd] De portofoon knop wordt nu ook niet meer getoond bij alarmeringen met een groepsgesprek als de ontvangende (individuele) gebruiker geen portofoon functie beschikbaar heeft. Andere gebruikers -met portofoon module ingeschakeld- kunnen nog wel deelnemen aan het groepsgesprek van een specifiek alarmscenario.