Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.33.0

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.33.0 is maandag 15 januari uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren. Sommige gebruikers zien de update al sinds donderdag 11 jan in verband met een gefaseerde uitrol van deze versie. Vanaf vandaag is de update voor iedereen beschikbaar.

Deze update brengt een groot aantal verbeteringen ‘onder de motorkap’, maar brengt daarnaast ook nieuwe functies:

  • Hoe alarmeringen op de telefoon worden ontvangen is vernieuwd (gelijk getrokken met Android): Een binnenkomend alarm toont nu direct de meest belangrijke informatie en geeft direct de optie om te reageren vanaf dit scherm. Het is ook mogelijk om (later alsnog) vanaf het alarm details scherm te reageren op een incident (indien er niet direct wordt gereageerd op een binnenkomend alarm).
  • Portofoon gesprekken voeren terwijl er gebruik wordt gemaakt van (Bluetooth) oortjes wordt ondersteund. Indien er gebruik wordt gemaakt van oortjes/koptelefoon, wordt deze automatisch gebruikt voor het portofoon gesprek.
  • De portofoon functie heeft nu een ‘slide-to-talk’ knop zodat je niet langer de knop ingedrukt hoeft te houden om te praten: Je sleept de knop opzij om het spraakkanaal te openen en hebt daarna je handen vrij. Klaar met praten? Sleep de knop terug en je geeft het spraakkanaal weer vrij. (deze nieuwe functie kan op verzoek worden ingeschakeld)

Verbeteringen (onder de motorkap) doorgevoerd aan:

  • Stabiliteit van het dashboard in de app (het hoofdscherm)
  • Hulp op afstand (Probleem rapporteren)
  • Aanwezigheidsdetectie (geofencing)
  • Ondersteuning voor de nieuwste iPhone (iOS) versies
  • Alarm details scherm/opties om te reageren op een alarm