Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.30.2

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.30.2 is vrijdag 9 september uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

In deze versie zijn diverse (onzichtbare) verbeteringen doorgevoerd:

  • Probleem opgelost met het scannen van Bluetooth beacons voor het bepalen van de locatie binnenin een gebouw.
  • Probleem opgelost met een button op het dashboard die niet altijd werkte
  • Verbetering in het automatisch synchroniseren van instellingen op de achtergrond (1x in de 24 uur op de achtergrond). Tevens is op het ‘Instellingen’ scherm de optie toegevoegd om handmatig eventuele recente wijzigingen direct te synchroniseren (in plaats van te wachten tot het automatische mechanisme dit doet).

Daarnaast bevat deze versie van de app technologie om het migreren van accounts tussen verschillende klantomgevingen makkelijker te maken (eveneens automatische synchronisatie na het wisselen van klantomgeving).