Nieuw: StandBy Android 2.31.6

StandBy Android 2.31.6 is vrijdag 26 augustus uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Deze update bevat diverse kleine verbeteringen en functies:

  • Mogelijkheid om op het aanwezigheidsscherm alleen gebruikers in het lijstje te zien die aanwezig zijn op dezelfde locatie als de ingelogde gebruiker (neem contact op om deze functie te gebruiken binnen uw StandBy omgeving). Standaard is er direct een overzicht van alle aanwezigen op alle locaties en staat onderaan een overzicht van alle afwezigen.

Verder zijn de wijzigingen te klein om op te vallen of te technisch om uit te leggen (aanvullende tools voor het geautomatiseerd migreren van accounts, dit zijn geen functie die door gebruikers/beheerders zelf kunnen worden gebruikt).