Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.30.1

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.30.1 is woensdag 13 juli uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Deze update brengt de mogelijkheid om op meer dan 20 verschillende locaties volledig automatisch als ‘aanwezig’ te kunnen worden gedetecteerd. Dit is handig voor (grote) bedrijven met meer dan 20 vestigingen, waarbij medewerkers op ieder moment op iedere willekeurige locatie van het bedrijf werkzaam kunnen zijn. Het maakt niet uit of dit binnen Nederland of wereldwijd is, dankzij deze update is er geen limiet meer op het aantal locaties waar een BHV-er volledig automatisch als aanwezig kan worden gedetecteerd.

Vanwege technische beperkingen door iPhone maker Apple konden gebruikers voorheen op ieder willekeurig moment op maximaal 20 locaties worden gedetecteerd. StandBy heeft dankzij ontwikkeling van eigen technologie geen last meer van deze beperking door Apple: Er is nu geen enkele beperking meer op het totaal aantal locaties waarop een gebruiker kan worden gedetecteerd.

Klanten waarvoor deze functie relevant is en kan worden aangeboden worden apart geinformeerd.