Nieuw: StandBy Android 2.31.1

StandBy Android 2.31.1 is dinsdag 19 april uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • Verbeterde ondersteuning voor het kunnen detecteren van 100+ geofence locaties per klantomgeving. Dit is ook inzichtelijk gemaakt via de ‘geofences kaart’ pagina in de app: Zichtbaar welke locaties acties worden gemonitord en hoe dichtbij/veraf de gebruiker op dat moment is (let op: Alleen van toepassing voor klanten met meer dan 100 fysieke locaties)
  • Diverse verbeteringen voor het detecteren van de aanwezigheid van de gebruiker: o.a. sneller stoppen met het detecteren van de aanwezigheid op locaties die recent zijn verwijderd.
  • Probleem opgelost waardoor sommige gebruiker na her installatie van de StandBy app (verwijderen en opnieuw installeren) ogenschijnlijk nog steeds ingelogd waren: dit betrof automatisch dataherstel obv backups door Android/Google zelf, deze functie is geforceerd uitgeschakeld vanaf deze versie.
  • Diverse verbeteringen voor ‘ondersteuning op afstand’ (diagnostische logs uitgebreid waardoor support gerichter kan assisteren in het geval van problemen)
  • Diverse kleinere bugfixes (o.a. nav de vorige nieuwe versie)