Nieuw: StandBy Android 2.31.0

StandBy Android 2.31.0 is maandag 11 april uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • De aanwezigheidsdetectie (geofencing) is verbeterd en herkent nu sneller gewijzigde, toegevoegde en verwijderde locaties en locatienamen. Gebruikers zijn gemiddeld genomen binnen één uur weer volledig up-2-date (tussentijdse synchronisaties), maar in ieder geval binnen 24 uur: ’s avonds tussen 20:00 en 23:59 uur worden de locatiegegevens op de telefoons volledig geactualiseerd.
  • De app toonde op bepaalde telefoons na de eerste keer inloggen te snel (en daardoor soms onterecht) een waarschuwing voor een ontbrekende permissie (de ‘precieze locatie’-toestemming). Het probleem met deze te snelle (en soms onterecht getoonde) waarschuwing is opgelost in deze versie.
  • Verbetering aan de technische implementatie van het ‘Vereisten’ scherm in de app: Beheerders krijgen binnenkort de optie om gebruikers te waarschuwen indien er na X dagen nog onopgeloste vereisten zijn. Deze versie van de app voert wijzigingen door waardoor deze informatie zo actueel als mogelijk is waarvoor waarschuwingen zo concreet en gericht mogelijk naar specifieke gebruikers kunnen worden verzonden.
  • Flexwerkapp module verbeteringen (aangepaste popups met aanvullende informatie bij foutmeldingen)
  • De module die geautomatiseerde gebruiks/fout en/of crashrapportages maakt en aan StandBy rapporteert is verbeterd en uitgebreid.