Nieuw: StandBy Android 2.30.8

StandBy Android 2.30.8 is donderdag 10 maart uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • Ingelogde BHV-ers hebben via de applicatie direct toegang tot de Flexwerk App (indien deze module is ingeschakeld – vraag StandBy Solutions naar de mogelijkheden)
  • Verbeteringen op het ‘Vereisten’ scherm (betere controle voor specifieke Android versies voor het inschakelen van (achtergrond) toegang tot de locatie)
  • Verbeteringen op het portofoon scherm
    • Nieuw: De spraakverbinding blijft open indien gebruiker een andere applicatie ‘over’ StandBy heen opent (‘multi tasken’). De StandBy applicatie blijft actief op de achtergrond en de gebruiker kan naar de andere deelnemers aan het groepsgesprek blijven luisteren (een icoontje wordt over andere apps heen getoond om te laten zien dat de StandBy app – en dus de portofoon functie) nog actief is.
    • Nieuw: Optie om naast ‘push to talk’ ook ‘swipe to talk’ te gebruiken: Swipe to talk zorgt ervoor dat de gebruiker de spraakknop niet ingedrukt hoeft te houden tijdens het spreken (éénmalig swipen om de verbinding te openen en daarna weer swipen om de verbinding te sluiten). Vraag StandBy Solutions naar de mogelijkheden om deze functie binnen uw organisatie te gebruiken (kan handig zijn indien een BHV-er zijn handen nodig heeft voor andere taken, maar wel moet kunnen blijven praten met andere portofonie gebruikers)
    • Probleem opgelost: Betere/snellere navigatie vanaf het alarmscherm naar het portofonie scherm (in het geval de telefoon nog is vergrendeld)
  • Verbeteringen in de aanwezigheidsdetectie (geofencing)