Nieuw: StandBy Android 2.30.6

StandBy Android 2.30.6 is woensdag 19 januari uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • BHV Telefoon (medewerkers app) geïntegreerd in de StandBy (BHV) applicatie. Medewerkers kunnen via dit speciaal voor hen gemaakte dashboard direct een aanwezige BHV-er telefonisch bereiken.
  • Tijdens een portofoon gesprek kan er gebruik worden gemaakt van een ‘swipe to talk’ functie, als aanvulling op ‘push to talk’: Bij push-to-talk moet de gebruiker zijn of haar vinger op de spraakknop gedrukt houden tijdens het spreken (vergelijkbaar met de push-to-talk van portofoons). Bij ‘swipe to talk’ kan de gebruik met een swipe beweging de spraakfunctie inschakelen en blijft deze ingeschakeld totdat de gebruiker de spraakfunctie weer ‘uit swiped’.
    • StandBy kan deze optie voor uw bedrijf inschakelen. Neem contact op met StandBy Solutions om gebruik te maken van deze functies of als u nog vragen heeft.
  • Alarmeringen kunnen worden geaccepteerd of geweigerd vanaf het alarm details scherm (en uiteraard ook nog op de plekken waar dat voorheen ook al kon)
  • Als een alarmering met de instelling ‘dynamische locatie’ wordt gestart door een gebruiker die op dat moment zelf nergens aanwezig is (dus onbekend welke locatie er dynamisch moet worden gebruikt), krijgt de gebruiker een keuzescherm te zien om alsnog een locatie op te geven.
  • Bug opgelost waardoor de naam van een portofoonkanaal niet altijd zichtbaar was.
  • Verbeteringen doorgevoerd in de aanwezigheidsdetectie.