Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.29.7

StandBy iOS (voor iPhone) versie 2.29.7 is dinsdag 30 november uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Verbeteringen:

  • Op het alarm details scherm was de locatienaam van het incident niet altijd volledig zichtbaar (lange namen ‘vielen’ van het scherm af). Dit is opgelost in deze versie
  • Op het alarm details scherm werden gebruikers onder specifieke omstandigheden (na gebruik van de alarm reactie knoppen in de iPhone notificatie van een alarmering) automatisch doorgestuurd naar het portofoon scherm, terwijl dit niet altijd de bedoeling was (afhankelijk van de configuratie van de omgeving). Dit probleem is opgelost in deze versie. (specifieke klant met dit probleem is separaat geinformeerd)