Nieuw: StandBy Android 2.30.3

StandBy Android 2.30.3 is dinsdag 7 september uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • Verbeterde interface voor de groepsgesprekken (portofoon functie): Duidelijkere knoppen en teksten om te verbinding te herstellen in geval van een verstoring in de verbinding (bijvoorbeed als er (tijdelijk) geen wifi (meer ) is op de telefoon van de gebruiker).
  • Probleem opgelost waardoor de profiel pagina van gebruiker niet altijd zichtbaar was.
  • Probleem opgelost bij het ‘afmelden’ door de aanwezigheidsdetectie via het WiFi netwerk onder specifieke omstandigheden.
    • Alleen een probleem als: Gebruikers die de werkplek verlaten, maar geen mobiele internetverbinding hebben, de waarschuwingsnotificatie negeren en niet (alsnog) binnen 1 uur verbinden met een WiFi netwerk of mobiele data verbinding, werden niet alsnog correct afgemeld: bleven ‘Aanwezig’ ipv ‘Afwezig’ staan. Dit probleem is vastgesteld bij één gebruiker en met deze update opgelost.