Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.29.4

StandBy iOS (voor iPhone) 2.29.4 is donderdag 26 augustus uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Verbeteringen:

  • De digitale portofoon functie heeft een robuustere functie geïmplementeerd voor het herstellen van verbroken verbindingen. Mocht de verbinding -door gebruik van andere apps en/of het lockscreen- tijdelijk worden onderbroken, dan zal de app vervolgens meerdere pogingen doen deze verbinding zo snel mogelijk te herstellen (indien er een internetverbinding is).
  • Indien de verbinding echt niet kan worden opgezet (bijv. omdat er geen internetverbinding is), dan krijgt de gebruiker hierover een bericht te zien en de optie (een button) om op een later moment alsnog handmatig een poging te doen om te verbinden met de portofoon.