Nieuw: StandBy Alarmcentrale 1.4.5

De StandBy Alarmcentrale is vandaag geüpdatet naar versie 1.4.5. Deze versie bevat de mogelijkheid om in stap 1 de hoofdlocatie van een incident te kiezen en in stap 2 het type alarmscenario. De huidige standaard (eerst een type incident en daarna de locatie kiezen) blijft uiteraard aan staan voor bestaande klanten.

De nieuwe volgorde van alarmeren kan worden aangevraagd en naar wens worden geconfigureerd door contact op te nemen met StandBy Solutions, wij zorgen dan dat dit voor u in orde wordt gemaakt en naar wens wordt ingesteld.

Trainingsmodus

Deze update bevat tevens nog één kleine aanpassing: Alarmcentrale medewerkers kunnen de bestaande trainingsmodus gebruiken om te oefenen met het alarmeren via de centrale zonder dat ze daarbij écht collega’s alarmeren. Ze ontvangen alleen zelf het alarm. Dit wordt ook weergegeven met grote rode balken en teksten boven en onderin beeld.

Om te zorgen dat de medewerker die het alarm zelf ontvangt ook aan het binnenkomende alarmbericht kan zien dat het een trainingsbericht betreft, worden al deze alarmeringen nu voorzien van het label “[TRAINING – ALARMCENTRALE]”. Hierdoor is ook achteraf in het alarmoverzicht altijd duidelijk terug te zien dat die alarmering een training betrof.