Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.29.1

StandBy iOS (voor iPhone) 2.29.1 is dinsdag 6 juli uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Verbeteringen:

  • Gebruikers kunnen vanaf het alarm details scherm direct aan een groepsgesprek deelnemen (portofonie) indien dit is ingeschakeld voor de betreffende alarmering (extra knop zichtbaar op het alarm details scherm). De portofonie knop op het dashboard kan vanzelfsprekend ook nog gewoon gebruikt worden om deel te nemen aan het portofoon groepsgesprek.
  • De weergave voor het kiezen van een alarmscenario vanaf de alarmknop op het dashboard is vernieuwd: Het ontwerp en de kleurkeuze van het selectiescherm is verbeterd waardoor de namen van de alarmscenario’s beter leesbaar zijn en sneller het juiste scenario kan worden gestart.
  • Uitsluitend voor gebruikers van de ‘Beacon locator’ app (separaat geinformeerd): Bij het arriveren op een (nieuwe) hoofdlocatie (bijv. kantoorgebouw), zal de StandBy applicatie een notificatie tonen dat de gebruiker succesvol op deze nieuwe locatie is gedetecteerd. De gebruiker dient vervolgens op deze notificatie te klikken om indoor lokalisatie in te schakelen voor deze nieuwe hoofdlocatie. Dit staat ook uitgelegd in de notificatie tekst zelf. De gebruiker kan de notificatie ook niet aanklikken, indoor lokalisatie zal dan niet worden ingeschakeld op deze hoofdlocatie.