Nieuw: StandBy Android 2.30.0

StandBy Android 2.30.0 is dinsdag 8 juni uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Verbeteringen:

  • In de agenda module werd op een aantal plaatsen nog gebruik gemaakt van am/pm om tijden aan te geven (zoals bijv. 05:35pm en 09:am), dit is aangepast naar de meer gangbare tijdnotatie met 24 uur (zoals bijv. 18:15 en 08:05 uur)
  • We hebben diverse maatregelen om te zorgen dat Android 11 gebruikers ingelogd blijven in de StandBy App na het updaten van ‘Google Chrome’ en ‘System Webview’ via de Google Play Store (technisch probleem):
    • Recent werd een probleem ontdekt waarbij de StandBy app automatisch wordt afgesloten indien een andere applicatie (de Google Chrome browser/System WebView) wordt geüpdatet via de Google Play Store. Deze nieuwe versie van de StandBy app zorgt ervoor dat onze app ook ná het updaten van de externe (Google) apps weer netjes wordt opgestart. (Dit probleem is eveneens gerapporteerd bij Google/Android en ook zij onderzoek hoe het probleem heeft kunnen ontstaan. In de tussentijd hebben wij het probleem voor onze gebruikers op een andere wijze opgelost).
  • Verbeterde informatie toegevoegd in het interne logbestand van StandBy. De gebruiker kan dit bestand zelf bekijken en insturen naar StandBy in het geval van een probleem met de app. Met de extra informatie kan de support afdeling van StandBy deze gebruikers nog beter helpen bij eventuele problemen of vragen over de werking van de StandBy app.