Nieuw: StandBy Android 2.29.8

StandBy Android 2.29.8 is woensdag 31 maart uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Nieuw:

  • Het is mogelijk om meerdere portofoniekanalen te gebruiken in de app. In plaats van één kanaal is het nu dus ook mogelijk om ieder apart incident en/of iedere locatie en/of vaste kanalen te gebruiken. De gebruiker kan wisselen tussen de verschillende kanalen. Neem contact op met StandBy om deze functie in te laten schakelen en voor u te configureren. We assisteren u hier graag bij.
  • Klanten die gebruik maken van het Aruba Meridian platform voor het detecteren van locaties hoeven niet langer meer handmatig te wisselen van hoofdlocatie om correct te worden gedetecteerd op sublocaties binnen deze hoofdlocatie. Het beacon detectie systeem detecteert nu ook volledig automatisch (en in realtime) op welke hoofdlocatie de gebruiker aanwezig is en schakelt op de achtergrond de juiste sublocatie detectie in (dynamische koppeling met het Aruba Meridian beacon platform – de gebruiker hoeft dus geen handmatige actie meer uit te voeren).

Verbeteringen:

  • Soms werd een waarschuwing over ‘Ontbrekende toestemmingen’ al getoond nog voordat de gebruiker was ingelogd, deze update voorkomt dat de app te snel melding maakt van ontbrekende permissies/toestemmingen.
  • Gebruikers kunnen geautomatiseerd meldingen ontvangen van beschikbare updates voor de app (op verzoek in te schakelen, uw gebruikers zullen hierdoor met enige regelmaat een melding ontvangen over beschikbare app updates)
  • Klanten die gebruik maken van de agenda functie kunnen weer aan- en afwezigheids tijdsloten inplannen via de app door gebruik te maken van een datum en tijdselectie scherm (aanklikbaar klokje en kalender) ipv handmatige invoer.