Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.28.4

StandBy iOS (voor iPhone) 2.28.4 is woensdag 4 november uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Verbeteringen:

  • Het kiezen van een alarmscenario kan vanaf deze update met een nieuwe verbeterde interface (zal in afstemming per klant desgewenst worden ingeschakeld). De tekst en de keuzeknoppen voor alarmscenario’s zijn groter waardoor de gebruiker makkelijker en sneller het gewenste alarmscenario kan vinden.
  • Klanten met meerdere (en/of overlappende) hoofdlocaties die geografisch gezien dicht bij elkaar liggen profiteren van een verbetering van het detecteren van de aanwezigheid op deze locaties.
  • Verbeterde vertalingen tussen de Engelse/Nederlandse versies van de app.
  • Probleem opgelost waardoor niet altijd alle informatie (de gekleurde cirkel) op het dashboard werd getoond.