[OPGELOST] Teveel herinnerings-e-mails verzonden aan gebruikers

Tussen dinsdagochtend 20 oktober 10:00 uur en woensdagmiddag 21 oktober 13:30 uur hebben enkele StandBy gebruikers per abuis een e-mail van ons ontvangen met de mededeling dat ze op dat moment niet waren ingelogd, terwijl dit wel het geval was.

De herinnering voor gebruikers die niet (meer) zijn ingelogd in de mobiele StandBy app kan worden in- of uitgeschakeld door de beheerder. Alleen gebruikers van StandBy klanten die deze functie hadden ingeschakeld kunnen last heb gehad van onterecht ontvangen e-mails.

Het probleem is volledig verholpen op woensdagmiddag 21 oktober om 14:30 uur. Gebruikers die daadwerkelijk niet zijn ingelogd in de StandBy app blijven vanzelfsprekend wel de herinnerings-e-mails ontvangen met instructies om (weer) in te loggen.