Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.28.2

StandBy iOS (voor iPhone) 2.28.2 is maandag 12 oktober uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Nieuw:

  • Gebruikers kunnen nu in de app zien welke gebieden (geofences) de applicatie actief als aanwezigheidslocatie kan detecteren. Op deze manier kan de gebruiker bijvoorbeeld zien op welke kantoren hij of zij automatisch als aanwezig kan worden gedetecteerd én hoe groot het detectiegebied is. De pagina met geofences is terug te vinden door in de app via het hoofdmenu naar “Instellingen” te gaan en vervolgens op “Bekijk alle geofences op de kaart” te klikken (onder het kopje ‘Aanwezigheid’).

Verbeteringen:

  • In de laatste versie van iOS is de permissie ‘Exacte locatie toegang’ toegevoegd. Deze permissie is nodig om op correcte (accurate wijze) gebruikers te kunnen (blijven) detecteren op basis van geofences (gebiedsbewaking). Gebruikers die eerder al de (reguliere) locatiepermissie hebben gegeven aan StandBy hoeven dit niet nogmaals te doen. Nieuwe gebruikers (of gebruikers die de app opnieuw installeren) zullen wel worden gevraagd de ‘Exacte locatie toegang’ permissie te verlenen. Mocht een gebruiker de permissie niet geven, dan zal de applicatie een waarschuwing tonen en een oplossing bieden op het ‘Vereisten’ (Requirements) scherm.
  • Gebruikersinteractie van de BHV Telefoon integratie is verbeterd. (Sneller van/naar de app navigeren)
  • Gebiedsbewaking/geofencing verbeteringen voor gebieden waar meerdere geofences dicht tegen elkaar en/of over elkaar liggen.
  • Bij het starten van een alarmscenario kan een locatie van het incident worden toegevoegd. De getoonde hoofd- en sublocaties worden nu op correcte wijze op alfabetische volgorde getoond.
  • Bij het handmatig instellen van een aanwezigheisdlocatie worden de hoofd- en sublocaties nu op correcte wijze op alfabetische volgorde getoond.

Probleemoplossing:

  • Diverse verbeteringen om (op afstand) te kunnen assisteren bij problemen met het gebruik van de applicatie.

Opmerking: Voor versie 2.28.1 is geen eerdere update geplaatst omdat deze versie is niet uitgebracht voor publiek gebruik