[OPGELOST] Verstoring van bereikbaarheid StandBy applicatie

De StandBy applicatie is vanmiddag korte tijd (13 minuten) onbereikbaar geweest. De mobiele applicaties en de webapplicaties zijn tussen 14:39 uur en 14:52 uur onbereikbaar geweest door een storing in het EU datacentrum van Amazon in Ierland. Amazon heeft aangegeven dat netwerkproblemen de oorzaak van de storing zijn. Er is geen opgeslagen data verloren gegaan.

De StandBy applicaties waren door ingrijpen van het technisch team om 14:52 uur weer volledig beschikbaar. Alle diensten van StandBy draaien vanaf dat moment weer normaal.

Amazon zelf heeft de storing om 15:37 uur grotendeels verholpen en geeft aan nog bezig te zijn met nader onderzoek naar de oorzaak van de storing. Update 16:58 uur: Amazon geeft in een update aan dat een stroomstoring de netwerkproblemen heeft veroorzaakt.