Nieuw: StandBy iOS (iPhone) 2.27.8

StandBy iOS (voor iPhone) 2.27.8 is woensdag 1 juli uitgebracht in de Apple App Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de update handmatig via de Apple App Store op hun iPhone installeren.

Bugfixes:

  • Tijdelijke oplossing voor een probleem van één specifieke locaties configuratie waarbij meerdere gebieden (geofences) elkaar net wel/niet overlappen waardoor de automatische detectie soms in de war raakte en de gebruiker foutief aanwezig/afwezig detecteert. Deze tijdelijke oplossing wordt z.s.m. opgevolgd door een definitieve oplossing.

Opmerking: De gebruikers die deze tijdelijke oplossing nodig hebben zijn separaat geinformeerd door StandBy. Alle andere gebruikers kunnen eveneens updaten, maar deze update is niet vereist en biedt verder geen nieuwe functies.