Nieuw: StandBy Android 2.29.0

StandBy Android 2.29.0 is dinsdag 14 juli uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Nieuw:

  • Alarm optie: Gebruikers kunnen (indien volledig automatisch detectie niet gewenst is) de incidentlocatie aangeven bij het starten van een alarmscenario. Het alarmscherm zal op basis van aanwezigheidsinformatie het scenario invullen, maar de gebruiker kan hier desgewenst vanaf wijken. Dit scenario kan voorkomen als er bijvoorbeeld via een smartphone wordt gealarmeerd door de receptie en/of een BHV-er telefonisch een alarm oproep ontvangt van iemand die elders op uw bedrijfslocatie aanwezig is. (Functie beschikbaar als configuratie in StandBy; neem contact op om deze functie te laten inschakelen).

Probleemoplossing:

  • Uitbreiding van de probleemoplossing module (o.a. op het gebied van WiFi (op oudere Android telefoons) alsook gebiedsbewaking (geofences)).