Nieuw: StandBy Android 2.28.9

StandBy Android 2.28.9 is woensdag 24 juni uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Bugfixes:

  • Android 8.0 telefoons konden niet altijd als ‘Aanwezig’ worden gedetecteerd als ze verbonden waren met het WiFi netwerk van de bedrijfs/kantoorlocatie. Deze laatste StandBy update bevat een verbetering om de bug (fout) in Android 8.0 te omzeilen. (Let op: Het gaat specifiek om Android 8.0 waar voorgenoemde fout in zit, Android 8.1 (een verbeterde versie van Android die snel na 8.0 door Android zelf werd uitgebracht, bevat dit probleem niet en heeft dus altijd gewoon gewerkt)
  • Sommige telefoons (afhankelijk van de schermafmetingen) konden nav de vorige fix in 2.28.8 niet altijd de volledige alarmtekst zien in het alarmoverzicht. De alarmtekst liep deels door de prioriteitsvermelding heen, maar wordt met deze fix nu weer afgekort tot hoeveel ruimte er daadwerkelijk op het scherm beschikbaar is (belangrijk: de volledige alarmtekst is en was altijd pas terug te zien na het drukken op een alarmering in het alarmoverzicht).

Probleemoplossing:

  • De module die geautomatiseerd fout/crashrapportages maakt en aan StandBy rapporteert en verbeterd en uitgebreid. Ook is de support module (voor hulp op afstand), met een grote update in de vorige versies, verder uitgebreid (meer geautomatiseerde (fouten)registraties en uitbreiding van crash-detectie binnen diverse modules, o.a. voor aanwezigheidsdetectie.)

Opmerking: De voorgaande versie (2.28.8) van de StandBy Android app is niet uitgerold voor de ‘StandBy’ app (Alleen de StandBy BHV en StandBy Facilitair versie hebben die update ontvangen). Deze update, versie 2.28.9, is weer voor alle StandBy versies beschikbaar gesteld (regulier, BHV en Facilitair)