Nieuw: StandBy Android 2.28.8

StandBy Android 2.28.8 is vrijdag 12 juni uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Nieuwe functie:

  • Digitale portofonie update: Het is nu mogelijk om, wanneer iemand een alarmscenario start met digitale groeps portofonie, de persoon die het alarm start, direct toe te laten voegen (als eerste) aan het groepsgesprek. Hierdoor is het in een noodgeval niet meer nodig om op een extra knop te drukken om zelf deel te nemen aan het groepsgesprek (functie kan worden ingeschakeld op aanvraag bij StandBy Solutions)
  • Bij het wijzigen van bedrijfslocaties (gebiedsbewaking locaties) moesten gebruikers eerst uitloggen en weer inloggen om deze nieuwe locaties te kunnen gebruiken. Deze locatiegegevens worden nu minimaal 1 keer per week automatisch geüpdatet op de achtergrond. De gebruiker hoeft hier zelf geen actie meer op te ondernemen.

Bugfixes:

  • Sommige telefoons (afhankelijk van de schermafmetingen) konden in het alarmoverzicht niet altijd het tijdstip zien waarop alarmeringen waren verzonden. De alarmtekst liep daardoor door het tijdstip heen. Deze fout is opgelost
  • Android 5.0 telefoons konden niet altijd gebruik maken van de spreekfunctie van de digitale portofoon. Dit probleem is opgelost.
  • Android 5.0 telefoons toonden een foutmelding over een ontbrekende permissie (“Doze modus”). Deze permissie is echter niet vereist voor Android 5.0 en is daarom uit de eisenlijst gehaald

Probleemoplossing:

  • De module die geautomatiseerd fout/crashrapportages maakt en aan StandBy rapporteert en verbeterd en uitgebreid. Ook de support module (voor hulp op afstand), met een grote update in de vorige versie, is verder uitgebreid.

Opmerking: Versie 2.28.7 van de StandBy Android app is alleen uitgerold voor StandBy Facilitair, update 2.28.8 is weer voor alle StandBy versies (regulier, BHV en Facilitair)