Nieuw: StandBy Android 2.28.6

StandBy Android 2.28.6 is dinsdag 2 juni uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Bugfixes:

  • Op Android 5.0 telefoons werd een waarschuwing getoond over het ontbreken van een permissie die op Android 5.0 nog niet nodig is (alleen in nieuwere versie van Android). De waarschuwing is weggehaald op Android 5.0 telefoons.
  • Bepaalde telefoons konden de initiële locatie van de gebruiker niet juiste bepalen voor de functie ‘Gebiedsbewaking’. Deze module werkt nu robuuster zodra de gebruiker deze functie inschakelt (optie: ‘Automatisch’ bij aanwezigheidsdetectie).

Probleemoplossing:

  • Deze nieuwe versie van de app bevat een grote update op het gebied van hulp en ondersteuning op afstand. De app bevat diverse functies waarmee gebruikers met vragen of problemen makkelijker op afstand kunnen worden geholpen door klantenservice medewerkers van StandBy. De komende weken wordt het systeem verder uitgerold en kunnen gebruikers en medewerkers hier volledig gebruik van gaan maken.
  • De module die geautomatiseerd fout/crashrapportages maakt en aan StandBy rapporteert en verbeterd en uitgebreid.

Updates:

  • Implementatie aanpassing voor betere werking van de digitale portofoon functie voor gebruikers die op een restrictief afgesteld bedrijfsnetwerk zitten. LET OP: De technische vereisten van StandBy blijven van toepassing en vereist voor een gegarandeerd juiste werking. Deze wijziging maakt breder gebruik van de functie mogelijk (ook als er (nog) niet volledig wordt voldaan aan alle vereisten), maar een juiste netwerkconfiguratie blijft cruciaal en vereist voor een correcte werking.

Opmerking: Versie 2.28.4 en 2.28.5 van de StandBy Android app is alleen uitgerold voor StandBy Facilitair, update 2.28.5 is weer voor alle StandBy versies (regulier, BHV en Facilitair)