Nieuw: StandBy Android 2.28.3

StandBy Android 2.28.3 is maandag 18 mei uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Update 17:50 uur: De versie 2.28.2 van eerder vandaag is vervangen door versie 2.28.3.

Bugfixes:

  • Probleem opgelost waarbij sommige gebruikers met een Samsung geen notificatie ontvingen na het succesvol verzenden van een alarm. (Opvolgende update in versie 2.28.3)
  • Probleem opgelost voor sommige gebruikers bij het gebruik van ‘Gebiedsbewaking geofence’ in combinatie met indoor lokalisatie op basis van BSSID detectie. Het detecteren van de indoor locatie werd onder specifieke omstandigheden vertraagd als tegelijkertijd de geofence functie werd gebruikt.
  • Verbeteringen aan de NL/EN vertalingen in de app (alarmering module).

Technisch:

  • Nieuwe geautomatiseerde wijze van het rapporteren van crashes van de app.