Nieuw: StandBy Android 2.28.0

StandBy Android 2.28.0 is dinsdag 12 mei uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Updates:

  • Gebruikers kunnen bij het starten van een alarmscenario een spraakopname meesturen met het alarm. Ontvangers kunnen het geluidsfragment direct terugluisteren als ze het alarm ontvangen. (De beheerder kan deze nieuwe functie laten inschakelen door contact op te nemen met StandBy Solutions)
  • Gebruikers kunnen bij het starten van een alarmscenario een aanvullende geschreven alarmtekst meesturen met het alarm. Ontvangers kunnen het geluidsfragment direct terugluisteren als ze het alarm ontvangen. (De beheerder kan deze nieuwe functie laten inschakelen door contact op te nemen met StandBy Solutions)
  • Gebruikers kunnen via het ‘Aanwezigheid instellingen’ scherm op een Google Map kaart zien welke gebieden actief worden ‘bewaakt’ (gemonitord). De gebruiker kan op deze manier op ieder willekeurig moment controleren of de juiste kantoorlocaties worden gecontroleerd en of de locatiesensoren van zijn telefoon nog juist werken.
  • Voor beheerders: Mogelijkheid om alle gebruikers geforceerd gebruik te laten maken van een vooraf gedefinieerde detectiemethode (netwerk gebaseerd en/of geolocatie gebaseerd). De methodes kunnen nu voor alle gebruikers tegelijkertijd aan/uit worden gezet en er kan een standaard detectiemethode worden ingesteld.
  • Gebruikers ontvangen na het versturen van een alarmeringen (starten van alarmscenario alsook handmatig starten van een alarm) een notificatie in hun Android notificatiebalk om direct snel naar het betreffende alarm details scherm te kunnen navigeren. Met een klik op de notificatie kan de gebruiker direct zien welke collega’s het alarm hebben beantwoord en/of deelnemen aan het groepsgesprek (telefonie of digitale portofonie)

Bugfixes:

  • Onder specifieke omstandigheden (demo gebruikers) werkte digitale portofonie niet altijd. Dit configuratieprobleem is verholpen.

Probleemoplossing:

  • Meer diagnostische informatie toegevoegd bij het rapporteren van problemen (logs mbt aanwezigheidsdetectie)