Nieuw: StandBy Android 2.30.7

StandBy Android 2.30.7 is maandag 24 januari uitgebracht in de Google Play Store. Gebruikers worden automatisch geüpdatet of kunnen de Google Play Store app op hun Android telefoon openen om de update direct handmatig te installeren.

Versie 2.30.7 lost één probleem op uit versie 2.30.6 betreffende de nieuwe functie:

  • Als een alarmering met de instelling ‘dynamische locatie’ wordt gestart door een gebruiker die op dat moment zelf nergens aanwezig is (dus onbekend welke locatie er dynamisch moet worden gebruikt), krijgt de gebruiker een keuzescherm te zien om alsnog een locatie op te geven.

Als de gebruiker maar lid was van één locatie, werd het keuzescherm niet getoond. Dit is aangepast in versie 2.30.7: Ook als de gebruiker maar lid is van één locatie, kan er toch gekozen worden uit een lijst van alle beschikbare locaties in de omgeving (als de gebruiker op dat moment zelf afwezig is).