Nieuw: StandBy Web 2.9.15 met vernieuwde aanwezigheids- en tekortengrafiek

In de recent uitgerolde StandBy Web versie 2.9.15 zijn diverse verbeteringen opgenomen. De toevoeging van de vernieuwde Aanwezigheids- en tekortengrafiek wordt in deze update apart uitgelicht:

Het was altijd al mogelijk om te zien hoeveel personen aanwezig waren op een locatie (of sublocatie) alsook welke rol deze groep personen hadden. Daarnaast konden er notificaties worden ingesteld voor het detecteren van tekorten (per locatie en rol).

Aanwezigheids- en tekortengrafiek

Met de toevoeging van de vernieuwde ‘Aanwezigheids- en tekortengrafiek’ is het nu mogelijk om deze twee waardevolle informatiebronnen in één visueel overzicht te bekijken (zie voorbeelden onderaan dit bericht). Het is daardoor mogelijk om direct eventuele tekorten inzichtelijk te krijgen. Niet meer alleen als losse ’tekorten notificaties’ zoals voorheen al het geval was, maar in de context van een doorlopende tijdlijn.

De vernieuwde grafiek toont het aantal aanwezige personen op een locatie én of dat volgens de ingestelde vereisten (aanwezigheidsbewaking) voldoende is voor dat moment. In de grafiek zie je dus bijvoorbeeld de gemeten hoeveelheid aanwezige BHV’ers en of dit meer, minder of gelijk is aan het gewenste aantal BHV’ers. Indien het aantal BHV’ers minder was dan het gewenste aantal, toont de groen/rood-gekleurde balk onder de grafiek een rode kleur: een indicatie dat er voor dat moment niet werd voldaan aan een bepaald gewenst aantal aanwezige BHV’ers. Vervolgens kun je in de grafiek (boven de rode kleur) direct zien hoe ‘groot’ dat tekort dan was.

Instellen

Maakt u al gebruik van de functie om de aanwezigheid van uw BHV’ers pro-actief te monitoren (Aanwezigheidsbewaking) en wilt u deze nieuwe grafiek ook gebruiken? Neem dan contact op met StandBy Solutions zodat wij u kunnen assisteren om de nieuwe functie in te schakelen en naar wens te configureren.

Uiteraard helpen wij u ook graag als u nog geen gebruik maakt van de ‘aanwezigheidsbewaking’ module, maar dit wel graag wil. Neem contact op met StandBy Solutions voor assistentie hierbij, we helpen u graag bij het instellen van de functionaliteiten.

Bent u nog geen klant van StandBy Solutions? Dan informeren onze sales collega’s u graag over de mogelijkheden.

BHV Bezetting (voorbeelden)

Een aantal voorbeelden (met fictieve data) van de vernieuwde ‘Aanwezigheids- en tekortengrafiek‘ in de StandBy webapplicatie: