Nieuw: StandBy Alarmcentrale 1.4.3

De StandBy Alarmcentrale is vandaag geüpdatet naar versie 1.4.3. Deze versie bevat een kleine nieuwe functie voor het stapsgewijs alarmeren:

Normaliter selecteert de alarmcentrale medewerker bij een incident de hoofdlocatie, de verdieping (sublocatie) en optioneel nog een specifiekere kamer/ruimte. In het geval van een ontruimingsalarm is het niet altijd nodig om een verdieping en ruimte in te vullen: je wilt immers het volledige gebouw zo snel mogelijk ontruimen. Om hierin te voorzien hebben we de volgende optie toegevoegd aan de alarmcentrale:

Alarmscenario’s hebben nu de optie om direct één hele hoofdlocatie te alarmeren, zoals bij een volledig ontruimingsalarm. Als deze optie is ingeschakeld zal de alarmcentrale medewerker niet worden gevraagd om een verdieping (sublocatie) en kamer/ruimte te selecteren. Hierdoor worden 2 stappen overgeslagen en dit zorgt ervoor dat een ontruimingsalarm sneller kan worden verzonden.

Wilt u gebruik maken van deze nieuwe optie voor uw alarmscenario? Neem dan contact op met StandBy via uw accountmanager, of direct via support [@] standbysolutions.nl, zodat wij u kunnen assisteren bij het configureren van uw alarmscenario(‘s).