Nieuw: StandBy Alarmcentrale 1.4.2

De StandBy Alarmcentrale is vandaag geüpdatet naar versie 1.4.2. Deze versie bevat de mogelijkheid om gebruik te maken van één generiek alarmscenario per type incident, die voor meerdere locaties kan worden ingezet. Alarmcentrale medewerkers kiezen hiervoor een locatie, type incident, vullen desgewenst informatie toe aan de alarmering en verzenden deze direct.

Daarnaast brengt deze update de mogelijkheid voor uitgebreide toegangscontrole bij het inloggen in de Alarmcentrale. Hierdoor is het mogelijk om tot op persoonsniveau te bepalen wie toegang heeft tot de Alarmcentrale en wie niet.

Beide nieuwe functies kunnen worden aangevraagd en naar wens worden geconfigureerd door contact op te nemen met StandBy Solutions, wij zorgen dan dat dit voor u in orde wordt gemaakt en naar wens wordt ingesteld.