Nieuw: StandBy Web 2.9.10

De StandBy webapplicatie versie 2.9.10 is donderdag 29 september uitgebracht. Gebruikers van de webapplicatie maken vanaf nu direct automatisch gebruik van deze nieuwe versie.

Nieuwe functionaliteit:

  • Admins en beheerders kunnen nu ook handmatig individuele gebruikers een activatie e-mail sturen (of opnieuw versturen). Dit kan door in het menu rechts bovenin (op je eigen naam) te klikken, naar ‘Activiteiten logs’ te gaan en op die pagina in het linker menu op het tabblad ‘Account activatie overzicht’ te klikken. Alle gebruikers die nog geen geactiveerd account hebben zijn aangegeven in het rood en hebben de mogelijkheid om door middel van de (blauwe) knop, rechts in de tabel, (nogmaals) een activatie e-mail te ontvangen.
  • Admins en beheerders hebben de mogelijkheid om (ruwe) data over aanwezigheid te exporteren. De data is beschikbaar in JSON, CSV en XML. De 2 nieuwe uitgebreide datasets zijn:
    • Alle gemeten geanonimiseerde aanwezigheidsdata: Wie, op basis van rol, was op welk moment waar aanwezig (per hoofdlocatie / per rol / per hoofdlocatie en sublocatie / per hoofdlocatie, sublocatie en rol)
    • Alle aanwezigheidstekorten: Op basis van de ingestelde aanwezigheidsmonitoring detecteert het systeem tekorten, met deze export kunnen al deze ‘detectiemomenten’ (begin en einde) worden geëxporteerd.

Opmerking: Gebruikers die vandaag al waren ingelogd tijdens de update maken nog gebruik van de vorige versie. De update is direct zichtbaar bij het volgende bezoek aan de webapplicatie en/of bij het verversen (‘vernieuwen’) van de webpagina.